Retour aux articles

Cette page n'est pas disponible dans votre langue

25 Jaar 666-gamers: Een Belgische Gemeenschap aan het Hart van Esports

Écrit par Gaëtan Thoron alias “clapton”

De Belgische gaminggemeenschap 666-gamers viert dit jaar haar 25-jarig jubileum, een belangrijke mijlpaal die hun pioniersrol in de wereld van LAN-party's benadrukt. Met ervaring in meer dan 100 evenementen in de Benelux en daarbuiten, bereidt deze gemeenschap zich voor op het organiseren van een van de grootste gamingevenementen in de regio.

De Belgische gaminggemeenschap 666-gamers viert een belangrijk jubileum: 25 jaar van toewijding en innovatie in de wereld van videogames, met een bijzondere focus op LAN-party's. In deze periode heeft 666-gamers zich gevestigd als een drijvende kracht achter de organisatie van gamingevenementen in België en de Benelux.

Met deelnames aan meer dan 100 LAN-party's in deze regio en verder, bundelt de gemeenschap nu haar kwarteeuw aan ervaring in het organiseren van een van de grootste gamingevenementen van de Benelux.

666 LAN

Het vlaggenschip evenement van 666-gamers, de 666-LAN, belooft een volledig weekend van gaming en socialiseren, waarbij meer dan 300 gamers uit verschillende hoeken samenkomen. Deelnemers kunnen zich verheugen op tal van competities, niet alleen voor PC- en consolegames, maar ook voor activiteiten zoals darten en airhockey, wat zorgt voor een gevarieerd vermaak voor iedereen.

Naast competitieve elementen biedt 666-LAN aantrekkelijke prijzenpotjes tot €1500 en geavanceerde hardware. Een opvallend kenmerk van het evenement is het enorme esports podium, waar de finales van de hoofdcompetities live worden uitgezonden, compleet met professioneel commentaar.

Een technisch hoogtepunt van 666-LAN is de internetverbinding via een 10 Gigabit/seconde glasvezelnetwerk, perfect voor online gaming en streaming.

Dit zorgt niet alleen voor een naadloze speelervaring voor de deelnemers, maar stelt lokale streamers ook in staat om hun gameplay en interacties live te streamen tijdens een 48-uur durende livestream speciaal voor het evenement.

Het 25-jarig jubileum van 666-gamers staat voor meer dan alleen een viering; het markeert de continue evolutie van de gaming- en esports-gemeenschap in de Benelux. Het benadrukt het belang van socialisatie, competitie en passie voor videogames. Met dit evenement streeft 666-gamers ernaar haar positie als pijler van de gaminggemeenschap te versterken, terwijl het een onvergetelijke ervaring biedt aan haar groeiende gemeenschap.

Écrit par Gaëtan Thoron alias “clapton”
Administrateur et Rédacteur principal pour la DH, il est responsable aussi de toute la partie partenariat et marketing de Lan-Area.be